Shopping Cart 0 items - €0,00 0
Logo UAC
De UAC

De Ultimate Airsoft Competition

In deze uitdagende competitie gaan airsoftsquads de strijd met elkaar tijdens 5 wedstrijddagen 5 verschillende locaties in Nederland.

Elke wedstrijddag bestaat uit meerdere wedstrijdonderdelen, die goed passen bij de airsoftlokatie van die speeldag. Elke wedstrijd nieuwe uitdagingen!

Complexe tactische opdrachten, snelle gametypes en vaardigheidsbeproevingen dagen je uit. De wisselende omgevingen en uitdagingen vragen van elk squad om inzicht, een goede uithoudingsvermogen en goede onderlinge communicatie.

Dubbele competitie

Niet zo maar een competitie

Het winnende team wordt de ‘Ultimate Airsoft Squad’.

Maar ook worden deelnemers individueel getest: Snelheid, precisie, de beheersing van je replica onder hoge tijdsdruk. En dat tussen de teamwedstrijden door.

De vraag is: Ben jij uit het juiste hout gesneden? Presteer jij met precisie onder druk? Leer je snel genoeg, ben je flexibel? Wie weet ben jij dan wel de volgende Ultimate Airsoft Warrior!

deelname squads

Team-up!

De wedstrijdonderdelen zullen gericht zijn op 5 spelers in het veld. Een squad mag 3 wissels meenemen naar een wedstrijddag.

De totale squad mag bestaan uit 15 personen. Dat is wel zo fijn wanneer niet iedereen elke wedstrijddag beschikbaar is. Bij een squad van meer dan 8 personen kunnen dus één of meer mensen thuisblijven of , indien mogelijk op de locatie, als toeschouwer meekomen.

Je schrijft je in met een team van minstens 5 spelers, maximaal 15 spelers.
Inschrijfkosten zijn €250 per squad. Maximaal een tientje per persoon dus 😉

Is je squad kleiner dan 15 spelers, dan kunnen jullie tijdens het speelseizoen nog mensen aan toevoegen.
Hierover vind je meer uitleg in het spelreglement.

deelname individuen

From lonewolf to wolfpack

Over de mogelijkheid voor individuele deelname wordt nog nagedacht. Tijdens het vorige seizoen waren onze ervaringen met betrekking tot samengestelde teams uit individuen niet goed.

Daarom onderzoeken we de mogelijkheden van het gebruik van de teammodule in MijnNABV. Hier kunnen bestaande, maar ook nieuwe (kleine) teams/-squads zich, ongeacht welke airsoftdiscipline zij als voorkeur hebben, aanmelden voor weergave in MijnNABV. De optie voor het werven van nieuwe teamleden wordt nog onderzocht.uitgewerkt. Een idee is dat het zichtbaar is voor NABV-leden welke squads leden werven, zodat er contact gelegd kan worden met de teamcaptains voor eventuele kennismaking.

Zodra we hier meer over weten zullen we dat hier beschrijven.