Shopping Cart 0 items - €0,00 0

Voordat je je inschrijft

Nog even dit...

De Ultimate Airsoft Competition is in eerste instantie een teamcompetitie, waarbij de winnaar zich met recht een jaar lang “De Ultimate Airsoft Squad mag noemen. Echter blijft het daar niet bij!
Elke wedstrijddag zullen de deelnemers ook getest worden op hun persoonlijke skills.

Ben jij de volgende Ultimate Airsoft Warrior?

In deze uitdagende competitie gaan zowel beginnende als ervaren airsoftsquads de strijd met elkaar aan om te bewijzen dat zij de beste van de beste zijn. De 5 wedstrijddagen, die op 5 verschillende locaties in Nederland plaatsvinden, bevatten meerdere wedstrijdonderdelen die elk nieuwe uitdagingen bevatten. Daarom dienen de squads over een hoge mate van flexibiliteit, gedrevenheid en goede vaardigheden te beschikken. Complexe tactische opdrachten, snelle gametypes en vaardigheidsbeproevingen gecombineerd met wisselende omgevingen vragen om inzicht, een goede uithoudingsvermogen en strakke onderlinge communicatie.

Inschrijven als squad

Squads die bij aanvang van de competitie met minder dan 15 leden starten mogen, vóór elke wedstrijddag, nieuwe leden opnemen tot het maximum aantal leden is bereikt. Deze nieuwe leden mogen niet eerder in deze competitieseizoen zijn uitgekomen voor een andere squad. Zie het reglement voor verdere uitleg omtrent dit thema.

Inschrijfgeld is € 250,- per squad. Dit is € 10,- per persoon per wedstrijd bij een squadgrootte van 5).

Om je aan te melden heb je van al je squad members de volgende gegevens nodig:

  • Voor- en achternaam
  • Emailadres
  • Telefoonnummer
  • NABV lidmaatschapsnummer

Inschrijving is definitief na het betalen van het inschrijfgeld. Dit wordt aan het einde van het proces gedaan met de betalingslink.

Inschrijven als Individu

De UAC is in eerste instantie bedoeld als squadcompetitie. Heb je nog geen squad? Dat hoeft geen probleem te zijn. Je kunt je ook inschrijven. Na inschrijving krijg je een uitnodiging voor een ‘lonewolf seek wolfpack’ meeting. Dit is een gratis extra UAC event waarbij te kleine quads en ‘lonewolfs’ met elkaar kunnen kennismaken tijdens kleine wedstrijdjes. Zo kun je nieuwe mensen leren kennen en mogelijk een squadvormen die uiteindelijk groot genoeg is om deel te nemen aan de competitie.
Inschrijfgeld voor deelname is €50,-. Dit is een €10,- per wedstrijddag.
Indien je geen squad hebt kunnen vormen tijdens de meeting dan krijg je je inschrijfgeld terug.

Hou bij je inschrijving je NABV pas bij de hand, je lidmaatschapsnummer is nodig.
Als je je inschrijft, zorg dan dat je direct de betaling kunt voldoen. Deze volgt aan het einde van het inschrijvingsproces.

powered by Typeform